Kontorsmaterial och konst

För dig som har eget företag kan det vara svårt att veta exakt hur du ska muntra upp dina anställda. 1 miljard saker att tänka på, även när du inte är på jobbet och ett ständigt driv av att få ditt företag att komma framåt till en bättre och ljusare framtid. Har du däremot ett lite mindre företag, kanske jobbar som frilans eller bara några få anställda så kan du ju satsa så mycket mer på hur ditt kontor ska se ut. Har du dessutom en bra inkomst i företaget kan det till och med vara värt att satsa på kontorsmaterial då potentiella arbetstagare ser att du bryr dig och vill jobba hos dig ännu mer.

En bra sfär på företaget och möbler och soffor som får de anställda att känna sig tänkta på och behövda gör bara alla som jobbar där en tjänst. Det är också oerhört viktigt när det kommer kunder att de får se hur ni tänker och vad ni anser vara viktigt. Ett dåligt mötesrum kan leda till ingen affär, tyvärr.

Kontorsmaterial och musik

Det finns även andra som gärna håller sitt på det torra när det kommer till kontorsmaterial. Det är Måns Zelmerlöw. Han var först med under melodifestivalen som låtskrivare, men försvann sedan utan förvarning när alla som jobbat med låten, tillsammans med Erik Segerstedt och Tone Damli, skulle ropas upp i direktsändning.

Fånga någons hjärta med kontorsmaterial

Hollywood skådespelerskan Jennifer Love Hewitt har sagt i en intervju att man om man ska få henne på fall så kan man ta med sig henne till den stora amerikanska kontormaterialskedjan Staples. Hon berättar att hon älskar kontorsmaterial och att ordning och reda är något som hon går igång på. Alla har vi ju våra fallenheter och det märks att det här verkligen inte var den mest underliga eller i alla fall inte den sista.