Med en livscoach kan man nå sina mål

Att man i alla lägen ska veta vad man ska göra, det har ingen någonsin krävt någon att man ska kunna göra. Däremot är det viktigt att som chef veta om hur man ska leda sina anställda på den väg som man ska kunna ta för att kunna klara av sitt arbete. Det kan dock vara svårt att klara av det ibland, särskilt i stunder då det är mycket att göra.

Därför kan man väldigt enkelt ta in en oberoende person som kan hjälpa en till att strukturera upp ens arbetsvardag för att försöka få lösningar på problemen istället för att skapa nya problem. Därför behövs en livscoach som exempelvis Gunnar Kihlblom.

Coachar i alla sammanhang

Det är inte bara arbetssammanhang man kan använda sig av en coach. Behöver man hjälp i sin privata vardag kan man också gå till en coach liksom om man söker utbildningar kan man också använda sig av en coach. Att gå till en coach gör att man omedelbart får ny energi att börja om med det man vill göra. Just för att en coach som man aldrig träffat förut vet inte vem man är och kan därför bryta in i livet och ställa frågor som gör att man själv får en ganska god tankeställare om vad man kan göra med sina problem i framtiden. Till en coach kan man vända sig med många olika problem som således kan röra både jobb, skola och privatlivet. Ett exempel på ett motivationsproblem kan vara att man kan gå arbetslös och ha svårt att få arbete. Då kan en livscoach hjälpa till att hitta rätt i livet och att man tillsammans får upp motivationen för att hitta ett nytt arbete.

– Du är ganska utsatt som arbetslös. Att då komma till Arbetsförmedlingen och bli tilldelad deras jobbcoacher är som att komma till vårdcentralen och tro att du ska träffa en läkare – och så får du träffa någon som tar fram tarotkorten.